Εξοπλισμός

3 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ A-DEC​

περισσότερα..
Οι οδοντιατρικές έδρες A-dec καταστευάζονται στις Η.Π.Α. , είναι τελευταίας τεχνολογίας και είναι ιδιαίτερα αναπαυτικές για τον ασθενή.

2 ΚΛΙΒΑΝΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ NSK ΑΥΤΟΚΑΥΣΤΑ CLASS B​

περισσότερα..
Τα αυτόκαυστα Κατηγορίας B πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Τα αυτόκαυστα Κατηγορίας B, ενσωματώνουν καλύτερη διείσδυση του ατμού, μέσω της τεχνολογίας διαμερισμένου προ-κενού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε τύπο εργαλείων (συμπεριλαμβανομένων και των εργαλείων με σωλήνες η κοιλότητες όπως οι οδοντιατρικές χειρολαβές). Ως αποτέλεσμα, τα αυτόκαυστα Κατηγορίας B συστήνονται ιδιαίτερα για την αποστείρωση οδοντιατρικών εργαλείων και ειδικά των χειρολαβών.

2 ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ BELMONT DC/ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

περισσότερα..
Ένα καλό ακτινογραφικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας είναι μεγάλο όπλο στη διάθεση του οδοντιάτρου για την λήψη σωστών ακτινογραφιών που μαζί με την κλινική εξέταση βοηθούν στην σωστή διάγνωση των οδοντιατρικών παθήσεων. Τα DC ακτινογραφικά είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δίνουν καλύτερη αντίθεση στην ακτινογραφία και απαιτούν λιγότερο χρόνο ακτινοβόλησης.

2 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ
ΣΕΝΣΟΡΑ KODAK

περισσότερα..
Οι σένσορες προσφέρουν ψηφιακή λήψη της ακτινογραφίας, άρα και επεξεργασία της. Η έκθεση του ασθενούς στην ακτινοβολία σε σύγκριση με την αναλογική ακτινογραφία είναι σημαντικά μικρότερη. Τα συστήματα ψηφιακής λήψης ακτινογραφίας με σένσορα ονομάζονται και άμεσα συστήματα, λόγω της άμεσης προβολής της ακτινογραφίας στον υπολογιστή. ​

KODAK ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΗ CAMERA

περισσότερα..
Η ενδοστοματική κάμερα αποτελεί το ιδανικό εργαλείο επικοινωνίας με τον ασθενή. Χάρη στην μεγέθυνση και την ευκρίνεια της εικόνας συντελεί στην καλύτερη κατανόηση των οδοντιατρικών προβλημάτων και των προτεινόμενων λύσεων.

FONA ΔΙΟΔΙΚΟ DENTAL LASER

περισσότερα..
Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε θεραπευτικό διοδικό LASER το οποίο είναι ένα LASER μαλακών ιστών. Τα διοδικά Laser περιλαμβάνουν μια αρκετά μεγάλη περιοχή μηκών κύματος μέσα στο φάσμα της ορατής (κυρίως κόκκινης) και της υπέρυθρης αόρατης φωτεινής ακτινοβολίας. Πρόκειται για συνεχή Laser, αλλά με την παρεμβολή ηλεκτρονικών και άλλων διαφραγμάτων, μπορούν να λειτουργήσουν και σαν παλμικά.

NSK ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ​

περισσότερα..
Ένα σύγχρονο χειρουργικό μοτέρ όπως το μοτερ NSK δίνει την δυνατότητα στον χειρουργό να παρακολούθεί συνεχώς την ροπή και τις στροφές περιστροφής των φρεζών καθόλη την διαδικασία τοποθέτησης του εμφυτεύματος. Αυτό είναι απαραίτητο και είναι ζωτικής σημασίας για την σωστή και χωρίς επιπλοκές διαδικασία. Τα χειρουργικα μοτέρ μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις κατάλληλες χειρολαβές και για άλλες οδοντιατρικές επεμβάσεις όπως εξαγωγές εγκλείστων φρονιμιτών και ακρορριζεκτομών. ​

3 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ EMS ​

περισσότερα..
Οι υπέρηχοι EMS αποτελούν το gold standard στην τεχνολογία των υπερήχων καιι είναι εξοπλισμένο με δοχείο για καταιονισμό με αντισηπτικό. Με χαμηλή στάθμη θορύβου κατά την λειτουργία του και με εξαιρετικά αποτελέσματα για την ανώδυνη αφαίρεση των σκληρών και μαλακών εναποθέσεων στα δόντια μας. Σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα ξέστρων, καλύπτει όλο το φάσμα των περιοδοντικών θεραπειών και με άλλα εξειδικευμένα ξέστρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην ενδοδοντία/απονευρώσεις

ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΔΟΒΟΛΗΣ EMS PERIOFLOW

περισσότερα..
Οι συσκευές σοδοβολής χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση χρωστικών από τα δόντια μας με πολύ θεαματικό αποτέλεσμα. Η συσκεύη Perioflow είναι η πρώτη χειρολαβή που μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά την μικροβιακή πλάκα υποουλικά και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε χρήση σε εμφυτεύματα.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΛΟΥΠΕΣ HESS 3,5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΜΕ ΦΩΣ

περισσότερα..
Οι οδοντιατρικές λούπες βοηθούν τον οδοντίατρο να βλέπει περισσότερες λεπτομέρειες από ότι με το γυμνό μάτι. Με αυτόν τον τρόπο προλαβαίνει τυχόν παραλήψεις και βελτιώνει το επίπεδο της δουλειάς του σε κάθε οδοντιατρική πράξη.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΜΙΣΡΟΣΚΟΠΙΟ SMART OPTIC

περισσότερα..
Το οδοντιατρικό μικροσκόπιο χρησιμοποιείται σε μικροχειρουργικές περιοδοντολογικές επεμβάσεις αλλά και σε άλλες εφαρμογές όπως ενδοδοντικές θεραπείες/ απονευρώσεις όπου η μεγένθυνση με τις οδοντιατρικές λούπες δεν αρκεί. Το οδοντιατρικό μικροσκόπιο παρέχει δυνατότητα μεγένθυνσης του πεδίου μέχρι και 12 φορές.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΣΕ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

περισσότερα..
Μετά την αιμοληψία το αίμα φυγοκεντρείται στη συσκευή αυτή και το κλάσμα του πλάσματος που παρασκευάζεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποβοηθήσει την επούλωση στην περιοδοντική χειρουργική, την οστική ανάπλαση για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων αλλά και σε αναπλαστικές τεχνικές με θεαματικά αποτελέσματα.

ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ

περισσότερα..
Στο ιατρείο μας υπάρχει ανεξάρτητος χώρος συσκευασίας και αποστείρωσης των οδοντιατρικών εργαλείων. Ο έλεγχος διασποράς των λοιμώξεων αποτελεί βασικό μέλημά μας.