Η ομάδα

Οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του ιατρείου φροντίζει για κάθε σας ανάγκη

Έβελυν Μερτζιάνη

Χειρουργός οδοντίατρος Msc Restorative Dentistry University of Newcastle

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εισήχθη 35η το 2000 στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 2006. Έλαβε Master of Science στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική από το πανεπιστήμιο του Newcastle, Newcastle Upon Tyne, Μ. Βρετανία με διάκριση άριστα το 2011. Παράλληλα, τον Σεπτέμβρη του 2011 έλαβε το βραβείο της DENTSPLY – DeTrey για την καλύτερη επιστημονικά τεκμηριωμένη και κλινικά άρτια διεκπαιρέωση και παρουσίαση κλινικού περιστατικού. Από το 2011 μέχρι σήμερα εργάζεται σαν οδοντίατρος εξειδικευμένη στις αισθητικές αποκαταστάσεις σε οδοντιατρική κλινική στην Αθήνα και από το 2013 εώς σήμερα είναι συνεργάτης στο ιατρείο μας. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Ζωή Κουτσούκερα

Χειρουργός Οδοντίατρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το 2007 ξεκίνησε της σπουδές της στην οδοντιατρική σχολή ‘’Carol Davila’’ του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου. To 2009 απέκτησε υποτροφία απο το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδος την οποία και διατήρησε έως το 2013 λόγω των επιδόσεων της. Αποφοίτησε απο την οδοντιατρική σχολή το 2013 με προπτυχιακές Πανεπιστημιακές σπουδές και μεταπτυχιακές σπουδές με βαθμο πτυχίου 9. Εργάστηκε, παράλληλα με τις σπουδές της, ως βοηθός οδοντιατρου σε ιδιωτική κλινική στο Βουκουρέστι και αργότερα σε οδοντιατρείο στη Λάρισα. Απο το 2015 εργάζεται ως γενικός οδοντίατρος στο ιατρείο μας. Για την συνεχή εκπαίδευσή της παρακολουθεί συνέδρια οδοντιατρικής καθώς και πλήθος πρακτικών σεμιναρίων.

Dr. Μαίρη Δέδε

Διδάκτωρ, χειρ. Οδοντίατρος, εξειδικευθείσα στην Ενδοδοντολογία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2012 με βαθμό «Λίαν Καλώς». Συνέχισε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή ( Carl Gustav Carus, TU Dresden ) του Πανεπιστημίου της Δρέσδης για την εξειδίκευση στην Ενδοδοντολογία και ταυτόχρονα εκπόνησε έρευνα, με την οποία απέκτησε το 2019 το διδακτορικό τίτλο στην Ενδοδοντολογία. Έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, καθώς και παρακολουθήσεις, ανακοινώσεις και συμμετοχές ως ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια Ενδοδοντολογίας, ενώ είναι μέλος της Ελληνική Ενδοδοντικής Εταιρείας και επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ναταλία Θεοδωράκογλου

Χειρουργός Οδοντίατρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε το 2021 με βαθμό Λίαν Καλώς. Διατελεί επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Ενδοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Παράλληλα, παρακολουθεί και συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων και ασχολείται με την συγγραφή άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά. Από το 2021 εργάζεται ως γενικός οδοντίατρος στο ιατρείο μας.

Δάφνη Καλύβα

Χειρουργός Οδοντίατρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιαστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε το 2020 με βαθμό Λίαν Καλώς. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάσθηκε ως βοηθός οδοντιάτρου σε ιδιωτικό ιατρείο. Το 2020 άρχισε να εργάζεται ως γενικός οδοντίατρος ενώ από τον Ιούνιο του 2021 αποτελεί συνεργάτης στο ιατρείο μας. Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει βοηθήσει στην εκπόνηση ερευνών που παρουσιάστηκαν σε ευρωπαϊκά συνέδρια. Για την συνεχιζόμενη επαγγελματική της κατάρτιση παρακολουθεί και συμμετέχει σε σεμινάρια και webinars.

Βέτα Χατζηαγγελάκη

Χειρουργός Οδοντίατρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε 1η τον Ιανουάριο του 2022 με βαθμό «Άριστα». Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρακολουθούσε σε οδοντιατρεία άσκησης γενικής οδοντιατρικής ενώ την πρακτική της άσκηση την πραγματοποίησε σε γναθοχειρουργικό ιατρείο. Από το 2022 εργάζεται ως γενικός οδοντίατρος στο ιατρείο μας. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια με τρεις παρουσιάσεις και μια δημοσίευση στο βιογραφικό της.

Δήμητρα Παππά

Βοηθός Οδοντιάτρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπούδασε στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Αθήνας στην σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας στο Τμήμα Μαιευτικής απο όπου και πήρε πτυχίο το 2004. Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» στην Αθήνα. Εργάστηκε ως μαία στο Μαιευτήριο «Λητώ» στην Αθήνα και στο Μαιευτήριο «Ολύμπιον» στην Πάτρα.